Re – Connect

Connecting Science & Intuition

Hoe komen deze op het eerste gezicht uitersten samen? Wetenschap en intuïtie? Mijn antwoord: Door verbinding, door het en-en denken in plaats van de zwart-wit, of-of keuze. Voor mij begon deze verbinding tijdens mijn promotie-onderzoek waar ik letterlijk vastliep in mijn hoofd. Alleen met kennis en ratio kwam ik er niet, mijn lijf liet me duidelijk weten dat dit niet de manier was, ik bevroor. Het deel in mij dat op snelheid, prestatie en IQ was ingesteld had gefaald.

Als wetenschapper laat je het daar natuurlijk niet bij zitten, dus ik ging op onderzoek uit. Hierbij heb ik me verdiept in het menselijk lichaam, de psychologie, de Oosterse leer van de chakra’s en energiebanen, meditatie, dans en hoe lichaamswerk de verbinding met jezelf versterkt of kan herstellen.

En zo vond ik mijn weg terug naar mijn lijf: de verbinding met mezelf.
Hoe dit voor mij voelt en wat ik ervaar als ik helemaal in verbinding sta met mijzelf? Ik zorg voor een zekere alignment van hoofd, hart en lijf. En dan voel ik een rust, vertrouwen en een bepaald weten dat het zo klopt. Mijn intuïtie en denken vullen elkaar aan en ik sta meer in mijn kracht.

En nu komt het beste deel: iedereen kan dit!

So let’s Move your Senses!

Op zoek naar je goud en de verbinding met jezelf zodat je dat leven kan leven waar jij van droomt.

Dit programma is wat voor jou als je:

Veel in je hoofd bezig bent, te focussen op doelen, prestatie en efficiëntie.

Heel gedreven en ambitieus bent en je wilt verder groeien en ontwikkelen.

Verbinding zoekt met jezelf, jouw goud; om je volledig potentieel tot uiting te laten komen.

Diep van binnen weet dat er meer is, dat je meer wilt.

Herken jij dit?

Je vindt het lastig om af te schakelen, te vertragen of stil te zitten.

Je vindt dat je alles zelf moet kunnen.

Je lichaam vertoont spanning en stress.

Je hebt het idee dat je niet vooruitkomt en tegen dezelfde obstakels aanloopt.

Testimonial

Mellany is een getalenteerde, creatieve en inspirerende docente. Door dans en meditatie te combineren met diepgaande discussies en reflecties, biedt Mellany een prachtig vormgegeven, veelzijdige aanpak om de verbinding met jezelf te herstellen. Deze integratieve benadering brengt groei op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

– Ruben

Testimonial

Vertragen, balans en de verbinding, de 3 ingrediënten waaruit de passie onstaan is voor Mellany om jou te helpen met het vinden van je ware ik. De helende werking die hierdoor ontstaat is bijzonder te noemen.Ze neemt je mee de diepte in op zoek naar jezelf. Het geeft me de bezinning om te landen en in de slowmotion stand te gaan zitten.

– Dave

Testimonial

Mellany heeft een fijne, frisse energie en zet een goede sfeer neer in de les. Het maakt het makkelijk om je open te stellen en over te geven aan dat wat komt en nodig is. Echt een aanrader!

– Klara

Modules

1.

Plug & Play

In deze eerste module ligt de focus op gronden, stabiliteit, flow en plezier. Een gedegen basis wordt neergezet om op verder te bouwen.

2.

Passion & Peace

In de tweede module komen thema’s aan bod zoals kracht, passie, liefde en geven/ontvangen. Het hart als centrum verbonden met het lichaam.

3.

Speak & See

In deze module ligt de focus op spreken, luisteren, zien en overtuigingen.
Echt de diepte in qua zelfreflectie en een verbinding van hoofd en lichaam.

4.

Surrender

In de laatste module komt alles samen en ligt de nadruk op verbinding, overgave, transformatie en de vraag: hoe wil ik in het leven staan?

Re – Connect basis

 • 4 modules van 5 lessen elk
 • Video’s (20 x 60 min) en werkboeken per les
 • Losse meditaties en playlists

 

 • Theorie en verdiepingsopties
 • Online Community

 

Alles online en in je eigen tijd te volgen, wekelijks komt er een les beschikbaar met aanvullend materiaal.

€1499

(in termijnen betalen mogelijk)

Re – Connect All-in:

 • Alles van Re-Connect BASIS
 • Intake gesprek (1 x 60 min)
 • Coaching (4 x 60 min), 1x per module
 • Persoonlijk contact voor vragen, motivatie en reflectie

En de volgende bonussen:

 • Gepersonaliseerde meditatie
 • 2 online challenges

 

Alles online en in je eigen tijd te volgen, wekelijks komt er een les beschikbaar met aanvullend materiaal.

€2699

(in termijnen betalen mogelijk)

Energie, creatiekracht en exponentiële
groei

Van dit hoofd gedreven leven durven afwijken en te gaan ontdekken en staan voor wie je volledig bent, geeft jou je authenticiteit, kracht en balans.
Overal in jou en in alles wat je doet zit goud, zit potentie. Als je leert kijken, kun je dit gaan herkennen en bewust waarnemen.

Het is er allemaal al, jouw goud, en het gaat om de verbinding met jezelf te maken: te Re-Connecten.
In Re-Connect wordt wetenschap met gevoel en het lichaam gecombineerd; de juiste data en theorieën komen aan bod om jou praktisch de kennis en inzichten te kunnen laten voelen en beleven. Hierdoor worden de kennis en inzichten nog beter geïntegreerd en hebben een groter effect en meer kracht voor jouw verandering, jouw transformatie.
Bewust worden van je lichaam en gevoel maakt dat je deze signalen kunt gaan waarnemen en gebruiken.

Snelheid, prestatie en IQ vinden versterking door de toevoeging van energie en creatiekracht, wat resulteert in exponentiële groei. Dit alles bereik je door de innerlijke verbinding aan te gaan.

En dat is waar mijn expertise ligt: de Science of Connection.

Mijn rol is verbinden en jou te leren verbinden met jezelf om je authentieke kracht en volledig potentieel te vinden, integreren en benutten. Ik zet mijn expertise in om je te helpen met waarnemen, herkennen en activeren van jouw goud. Samen brengen we het next level door middel van Re-Connect en jouw doelen. Dit zorgt direct voor meer energie en balans, een focus op de dingen die jij belangrijk vindt.
Re-Connect is het programma waar wetenschap en intuïtie samenkomen om jou de handvatten en tools te geven om weer in verbinding te komen met jezelf. Vanuit deze verbinding kun je je goud gaan gebruiken waar jij wilt. De innerlijke move naar succes!

 

Benieuwd naar een ervaring uit eerste hand? Luister het interview met Ruben over Re-Connect.