Gratis

Gids: Kom Dichter bij je Gevoel

Wil jij vanuit flow en gemak je doelen behalen? Je gevoel en hoofd laten samenwerken? Vraag dan hier mijn gratis gids ‘Kom Dichter bij je Gevoel’ aan en laat me je op weg helpen met de eerste stappen naar binnen zodat jij met meer energie aan de slag kunt.

Meditatie

Ontdek de rust binnenin met deze meditaties! Laat je meevoeren naar de diepten van je gevoelens met de ‘In je Gevoel’ meditatie, een moment van innerlijke reflectie. Of verken de subtiele energiecentra met de ‘Chakra Meditatie’, een geleide reis naar evenwicht en harmonie.

Slow Down Sundays

Rust, balans, vertragen, de elementen voor meer overzicht, focus en energie. Wil je weten hoe jij door te vertragen meer kan doen? Schrijf je dan nu gratis in voor een mini-training Slow Down Sundays. Hierin neem ik je 5 zondagen op rij mee om bewust te vertragen en bewust stil te staan bij jezelf. Een momentje voor jou.

Proefles

Benieuwd naar de SuryaSoul lessen die ik geef? SuryaSoul is een bewuste dans gebaseerd op het chakrasysteem, de Tao en Integrale yoga filosofieën. Laat de muziek en de choreo je meenemen op een reis naar binnen, volg je gevoel, ontspan en geniet!
Deze dans gaat om jou en jouw ervaring en is voor alle leeftijden.
Met de choreo en deels vrije dans wordt je je meer en meer bewust van je lijf en je energie.