Challenges

Dans challenge: Volg je eigen ritme

Ga jij de uitdaging aan?

  • In 7 dagen jouw ritme ontdekken
  • Meer energie en positiviteit
  • Meer in contact met je lijf

Voor mij is dans de manier om in contact te komen met mijn lijf, zonder dat mijn hoofd en gedachten het voortouw nemen. Vrije en bewuste beweging geeft mijn lichaam de kans om zich te uiten en mijn gevoel de kans om te spreken.

In deze op ratio gedreven maatschappij wordt dans en lichaamswerk vaak vergeten of als ‘minder’ gezien. Maar een overvol hoofd is minder efficiënt dan een gebalanceerd geheel: je bent niet alleen je hoofd. Dans en beweging zijn een manier om deze balans te herstellen.

Heb jij een zittend beroep of beweeg je te weinig? Dit kan leiden tot futloosheid of een energiedip. Kom in beweging met deze dans challenge!

Door iedere dag te bewegen en je lichaam te laten spreken, ervaar je meer energie en positiviteit: goed voor het lichaam en het hoofd!

Er zijn vele vormen van dans, niet alleen ballet, zumba of stijldansen, in deze challenge neem ik je mee in een vrije en bewuste bewegingsroutine!

De dans challenge is inclusief:

– 7 dans filmpjes van 15 minuten
– 7 Spotify Playlists
– 7 werkbladen met theorie, vragen en ruimte voor reflectie
– Dans en bewegingsinspiratie

Prijs: 27 euro

Meditatie challenge: Pluk de dag

Hoe start jij de dag?

  • In 7 dagen een nieuwe routine
  • Meer rust en balans
  • Jij staat aan het roer

Meditatie is voor mij een manier om te vertragen, we leven in een wereld met veel prikkels en veel verandering, daarom is het soms goed om even stil te staan.

Stress maakt dat je nog harder wilt gaan rennen en geen pas op de plaats maakt, meditatie is een bewuste vertraging, je laat je gedachten even voor wat ze zijn en stemt af op je lichaam, dit geeft meer rust en balans en daarmee weer een helderder hoofd.

Door je dag bewust te beginnen op jouw manier ben jij in charge, sta jij aan het roer. Een bewust begin maakt iedere dag beter!

Er zijn vele vormen van meditatie, niet alleen zittend op een kussen, ontdek wat bij jouw past en maak je eigen ochtend routine!

De meditatie challenge is inclusief:

– 7 meditaties van 5-10 minuten
– Inspiratie om je eigen routine te creëren
– Theorie over meditatie en verschillende meditatie vormen
– Een persoonlijke boodschap op jou afgestemd

Prijs: 27 euro